Yunanistan’da Oturum İzni

Yunanistan gibi bazı ülkeler mülk edinimi yoluyla yabancı ülke vatandaşlarına oturma izni imkanı sağlamaktadır. Yunanistan Maliye ve Kalkınma Bakanlıklarının hazırladığı tasarısına göre yabancı ülke vatandaşlarının 250 bin Euro ve üzerinde Yunanistan’da mülk satın alması durumunda kişiye, Yunanistan’da beş yıllık oturma izni verilmektedir. Tabii bu yasanın da bazı sınırlamaları ve koşulları bulunmaktadır.

Yunanistan’da satın alım veya kira sözleşmesinin yapılacağı mülkün, en az 250.000 Euro ticari değerinde olması gerekiyor. Uzun süreli vize (ulusal vize) alan üçüncü ülke vatandaşları, Yunanistan’da oturma izni için başvurabilir.

Yunanistan’da emlak yatırımı yapma isteğini kanıtlayabilecek veya emlak sahibi veya Yunanistan’da otel ya da turistik mobilyalı konut için en az on senelik kira sözleşmesi imzalamış üçüncü ülke vatandaşlarına, Yunanistan Konsolosluk Makamları tarafından, Yunanistan için uzun süreli ulusal vize verilebilir.

Neden Yunanistan?

  • Köklü Turizm altyapısı
  • Avrupa’nın en ucuz yaşam sağlayan ülkelerinden biri olması
  • Yeniden ayaklanmaya çalışan ekonomisi
  • Kriz sonrası yükselen piyasa imkanları
  • AB desteği ve tüm AB ülkelerine sınırsız dolaşım imkanı
  • Kompakt yapı ve güzel doğası
  • Akdeniz ülkesi olması sebebi ile sıcak kanlı ve misafirperver insan yapısı
  • Türkiye ile 1 saat uçuş mesafesinde olması.
  • Türkiye ile sınır komşusu olması ve seyahat kolaylığı

Neden Biz?

  • Yunanistanda yerleşik uzman ekip
  • Yunanistan’da Türkçe danışmanlık hizmeti
  • Yunanistan’ın en saygın avukatları ile hukuki tam koruma
  • Yunanistan’ın en saygın noterleri ile sorunsuz tapu,şirket kurulumu ve devir işlemleri
  • Yunanistan’ın en saygın vergi uzmanları ve muhasebe firmaları ile en doğru vergi yapılandırması
  • Yunanistan’ın en saygın bankaları ile en kısa sürede hesap açılımı ve hesap takibi
  • Yunanistan’ın en saygın gayrimenkul şirketleri ile size 12.000 portföy içerisinden gayrimenkul sağlanması
  • Tüm oturum alınma süreci ve sonrasında kesintisiz destek ve danışmanlık verilmesi

12.000 ADET MEVCUT PORTFÖYÜMÜZ İÇERİSİNDEN SEÇİLECEK GAYRİMENKUL İLE (250.000 EURO DEĞERİNDE)

– 5 yıl oturum izni, arkasına yine 5 yıl uzatma.

– Yeni şirket kurulumu

– Tüm vergiler

– Tüm noter masrafları

– Tüm tercüme masrafları

– Tüm iş planları ve dosya hazırlama

– Tüm danışmanlık hizmeti bedelleri

– Tüm aracılık bedelleri

*Süre: 30 gün,  Paket fiyatı: 310.000 euro

Daha detaylı bilgi için uzmanlarımıza danışabilirsiniz;