Amerika’da Oturum İzni

Amerika’da bir şirket, Türkiye’de yaşayan bir kişi için başvuru yapıp geçici çalışma izni alabiliyor. Şirketler üç-altı ay gibi bir deneme süresi belirleyerek başvuru sahibini çağırıyor. İyi bir eğitim, iş deneyimi ve uzmanlıkla bu izni uzatmak da mümkün. Bir diğer yol ise öğrenci olarak ABD’ye gelip, okulun bitirilmesinin ardından bir işe girmek şartıyla bir yıl Amerika’da kalma hakkı elde edilmesi. Daha sonra iş yerinin isteğiyle bu süre uzatılabiliyor.
Ancak yine de bu yöntemler size kalıcılık sağlamıyor. Bunların dışında ABD hükümeti, belirlediği bölgelerde 500 bin dolar yatırım yapan veya 1 milyon dolar sermayeli şirket kuranlara süresiz oturum hakkı veriyor. Yatırımın beşinci yılında da vatandaşlığa geçme hakkı sunuluyor.

Amerikan Göçmenlik kanunlarına göre bir yatırımcı 1 milyon dolar yatırım yaparak kendisine ve tüm aile üyelerine Green Card basvurusu yapabilir. Yatırım miktarı bazı kırsal kesimlerde veya yüksek işsizlik oranlarının olduğu alanlarda 500 bin dolar olarak belirlenmiş durumda. Bu yöntemle her sene 10 bin yatırımcı Green Card alabiliyor.

MEVCUT RESTORANTIMIZA %51 ORANINDA ORTAKLIK SÖZLEŞMESİ İLE;

– Aylık 4000-5000 usd gelir,

– 5 yıl oturum izni,

– Tüm vergiler,

– Tüm noter masrafları,

– Tüm tercüme masrafları,

– Tüm iş planları ve dosya hazırlama,

– Tüm danışmanlık hizmeti bedelleri,

– Tüm aracılık bedelleri.

 

*Süre: 20-45 gün,  Paket fiyatı: 275.000 usd

Daha detaylı bilgi için uzmanlarımıza danışabilirsiniz;

MEVCUT BİNLERCE PORTFÖYDEN GAYRİMENKUL ALIMI İLE (150.000 usd)

– Araç (20.000 usd)

– Aylık 1000-1500 usd gelir getirili hazır işyeri devir alımı (50.000 usd)

– 5 yıl oturum ve eşzamanlı greencard başvurusu

– Tüm vergiler

– Tüm noter masrafları

– Tüm tercüme masrafları

– Tüm iş planları ve dosya hazırlama

– Tüm danışmanlık hizmeti bedelleri

– Tüm aracılık bedelleri

 

*Süre: 30-60 gün, Paket fiyatı: 275.000 usd

Daha detaylı bilgi için uzmanlarımıza danışabilirsiniz;